سرفاتي ابو خلقه قديمة اخد مناظر السبق بالسيما

1- الخواجه سرفاتي، صاحبنا المصوراتي، طلع يوم التلات، يتفرج على سبق الموتوسيكلات، وحضر كرسي يقف عليه، ووقف يبحلق بعينه،و يقول دلوقت اصور السبق للسيما، ويبقى احسن فيلم عليه القيمة، تلات فصول، وشيء مهول، واعرضه في سيما عابدين، و اكسب لي منه قرشين طيبين.
2- صاحبنا وقف يدور ماكنة التصوير، وهو فرحان ح يطير، والموتوسيكلات طايرة زي الهوا، رايحة من شبرا على نوى، وكان عم سرفاتي، اللي طول عمره ملبخاتي، واقف في وسط السكة، ومتشعلق فوق الكرسي زي الدكه، وهو هايص على آخره، مش واخد باله وعاطي للسكة ضهره.
3- اول موتوسيكل جاله من ورا، شقلبه في الهوا، وطير الكرسي سبعة سباتي، ونسف صاحبنا سرفاتي، بص لقى نفسه عمال يبرم في الهوا، وجسمه اتعوج واتلوى، والماكنة في ايده ما سبهاش، وعينيه زغللت وعقله باش.
4- ولكن من حسن حظه وقسمته، نزل يهوي بجتته، وراح قاعد من تاني، على مقعد الموتوسيكل الوراني، بص لقى نفسه طاير زي الريح، وهو قاعد ومستريح، فرح وفرفش، وانبسط واتنغنش، وصور السبق من غير قلق.
TAG: كرتون

عقوبات اوروبية على خمسة أشخاص مرتبطين بنظام الأسد.. والخارجية السورية ترحب

بعد اغلاقه مؤقتاً.. سوريا تعيد فتح مجالها الجوي أمام حركة الطيران المدني

وزير أردني: 97 ألف لاجئ سوري عادوا الى بلادهم طواعية منذ بداية العام الجاري

اردوغان يؤكد استعداد تركيا دعم سوريا في مجال الغاز الطبيعي

الشيباني: قرار ترامب الغاء العقوبات على سوريا يمثل نقطة تحول مهمة

وزير خارجية بريطانيا يزور دمشق ويلتقي الشرع والشيباني

بعد زيارة وفد اممي ادلب وحلب..الأمم المتحدة: 16 مليون سوري بحاجة لمساعدات

وزير الماني: اتصالات مع دمشق حول اعادة المجرمين من السوريين لبلادهم

وزير الطاقة الاردني: نجري مفاوضات مع دمشق لتزويد سوريا بالكهرباء
