الشيخ شهاب فقي الكتاب
1- عمكم الشيخ شهاب فقي الكتاب، خارج بعد الساعة خمسة، شافوه اتنين من التلامذه الابالسة، رموا له واحد بخمسة، وربطوه بفتلة، وكانوا بيضحكوا بها على كل بنت هبله، اول ما شاف الشلن الشيخ شهاب، قال ده احسن نت خميس عشرة من اولاد الكتاب، واقدر اتغدى به كفته على كباب.
(3).jpg)
2- الاولاد كانوا فاهمين ان الشيخ شهاب، يطاطي ياخد ام خمسه وياخد هدر من غير اتعاب، اتاريه راجل من الصنف اللي بيشربوا السجارة بالمقلوب ، ويستحيل يخيل عليه اي ملعوب، راح دايس على الشلن بالمركوب وعمل انه واقف، لاهو واخد باله ولا شايف.
(3).jpg)
3- الولدين، منتظرين ان الشيخ شهاب، ياخدله هدر من الطاق للباب، اتاريه مد ايده اللي فيها السيجارة، على فتلة الدوبارة، اتحرقت بصنعة لطافة، وداس على ام خمسة وحلف لازم يعمل بها صينية كنافة، وقال لو كانوا الاولاد قرود، انا الوالد وكبر ما فيهم مولود.
(3).jpg)
4- شويتين، والولدين، اتكربسوا، وال قدروش يتنفسوا، وراحوا واقعين، وطرابيشهم طاروا من غير بنزين، والشيخ شهاب، مشك الشلن وقال لهم اللي يعرف منكم علو الحساب، يجي يعمل حساب صينية المنافة تتكلف كام بحساب الهوانم، قالوا له نرد عليك يا استاذ في العدد القادم.
(3).jpg)
TAG: كرتون
باراك: تقدم السلام في غزة فرصة لإعادة إعمار سوريا ورفع العقوبات لتعزيز الاستقرار الإقليمي
انفجار عبوة ناسفة مزروعة بسيارة للشرطة في مدينة بانياس
وزير المالية: توقيع اتفاقية لتفعيل المنحة القطرية – السعودية لدعم الرواتب بسوريا
القنصل السوري في دبي يعلن انشقاقه ... والخارجية ترد
وفد سوري يزور موسكو لإعداد خطة عمل شاملة لإعادة تفعيل الخدمات القنصلية والإدارية
معارك بين القوات الحكومية و"قسد" شرق دير الزور
اول عملية استيراد من الصين...16 الف طن من الحديد تصل مرفأ طرطوس
مقتل سوري واصابة اخر بقصف اسرائيلي على بعلبك بلبنان
وزير الطاقة يكشف عن هدر وتجاوزات تُقدر بـ١٢ مليار ليرة سورية


